Bağcılar Kurye

Lider Kurye Haberler

Bağcılar Kurye

Bağcılar Kurye

Bağcılar da Kurye Hizmeti Almak İçin 0212 224 1 224 Aramanız Yeterli 

Bağcılar da Motorlu Kurye hizmetleri  günün her saatinde verilmekte olup, Moto Kurye hizmetimiz ile Bağcılar ‘den istediğiniz her semte Motorlu Kurye gönderisi yapabilir veya Motorlu kurye gönderisi aldırabilirsiniz. Bağcılar  Motorlu kurye ihtiyacınız için 224 1 224 numaralı hattımızdan Lider Kurye ‘ yi aradığınızda, Size en yakın   Motorlu Kurye verdiğiniz siparişi 30-45 dk içerisinde teslim alacaktır.

İstanbul genelinde vermiş olduğumuz Motorlu Kurye hizmet sürelerimiz şu şekildedir.

Normal Kurye Gönderileri : 120-180 dk arasında teslim edilir.
Ekspres Kurye Gönderileri : 60-120 dk arasında teslim edilir.
Vip Kurye Gönderileri : 30-60 dk arasında teslim edilir.

Bağcılar ’de Moto Kurye hizmetleri ve avantajları firmalar tarafından yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Bu sayede zamandan tasarruf edilmekte, işler daha hızlı çözüme kavuşturulmakta, finansman olarak daha hızlı dönüş elde edilmektedir. Böylece işyeri dışında görülmesi gereken bu işler için yeni bir personel alımının getirdiği sosyal sorumluluklar bertaraf edilmiş olmaktadır. Aynı zamanda alınan personelin bir yedeğinin olmayışı izin dönemlerinde sıkıntılar oluşturmakta ve işler yavaşlamaktadır.

Tüm bu sorunlar göz önüne alındığında Lider Kurye ile çalışmak tüm İstanbul ve Bağcılar de Moto Kurye hizmeti büyük bir kolaylık ve çözümdür.

KURYE SİPARİŞLERİNİZ İÇİN 0212  224 1 224  Bağcılar Moto Kurye

BAGCILAR HAKKINDA

Nüfus: 719.296 (TÜİK)
Yüzölçümü: 22 km2
Nüfus Yoğunluğu: 25.296 kişi/km2
Mahalle Sayısı: 22
Koordinatlar: 41°02’26, 28°49’34

Yerleşimi çok eski dönemlere uzanan Bağcılar Belediyesi; Bakırköy ilçesine bağlı Bağcılar; Mahmutbey, Kirazlı ve Güneşli semtlerinin birleştirilmesi ve 1992 yılında Bakırköy’ den ayrılarak 3806 sayılı yasa ile ilçe ve belediye haine getirilmiştir.

İstanbul ilinin Avrupa yakasında, Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Bağcılar, Avrupa- Asya yakası üzerindedir. Edirne-Ankara arasında yapılmış, Türkiye’nin en önemli Otobanı olan E-80 (TEM) otoyolunun 0-2 güzergahı ile bu güzergahın D-100 (eski E-5) Otoyolunun, güneybatı ve kuzey-doğu ekspres bağlantıları arasındaki Bağcılar ilçesi bir geçit özelliği taşımaktadır. Batıda Küçükçekmece , Kuzeyde askeri arazi ve Esenler, doğuda Güngören, güneyde ise Bahçelievler ilçeleri ile çevrili Bağcılar İlçesi 22 km2 alana kuruludur.

Aşınımla önemli ölçüde taşınmış olan düz ve hafif dalgalı platoya yayılan Bağcılar İlçesi’ nin vadi oluşumları son derece önemsizdir. Ortalama yükseklik 50-70 m. civarındadır. Akarsuların uzunlukları kısa ve su rejimleri düzensizdir. Bu akarsuların, hızlı kentleşmenin ve sanayileşmenin sonucu olarak, biyolojik ve kimyasal atıkları taşıyan derelere dönüşmüşlerdir.

Yönetsel yapısı itibarıyla bilinen en eski İstanbul yerleşimlerinden Mahmutbey Nahiyesi 11 köyü barındırmaktaydı. İstanbul Belediyesi İstatistik Müdürlüğünce yayınlanan İstanbul Şehri İstatistik Yıllığı 1930 -1931 adlı yayında Mahmutbey Nahiyesi şöyle verilmektedir. Avas köyü, Ayapa Köyü, Ayayorgi Köyü, Çıftıburgaz Köyü, Vidos Köyü ve Yenibosna Köyü. Bunlardan Ayapa, Kirazlı, Litros Esenler, Vidos Güngören, Ayayorgi Kayabaşı Nifos Kocasinan ve Çıftıburgaz ise Bağcılar olarak günümüzün yerleşimlerini oluşturmaktadır. Bu yerleşimlerin bilinen tarihi geçmişleri yoktur. Günümüzde Bağcılar ilçesini oluşturan zeminde tarihi esere pek rastlanmamaktadır. Cumhuriyet döneminde Balkanlardan göçen Türklerin yerleştirildiği bu bölgeler yapılarıyla birlikte isimlerini de Türkleştirmişlerdir.

İstanbul ilinin Avrupa yakasında, Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Bağcılar, Avrupa – Asya aksı üzerindedir. Edirne – Ankara arasında yapılmış, Türkiye’ nin en önemli otobanı olan E – 80 (TEM) oto yolunun O-2 güzergahı ile bu güzergahın, D-100 (Eski E-5) oto yolunun, güney – batı ve kuzey – doğu ekspres bağlantıları arasındaki Bağcılar ilçesi bir geçit özelliği taşımaktadır. Batıda Küçükçekmece, kuzeyde askeri arazi ve Esenler, doğuda Güngören, güneyde ise Bahçelievler ilçeleri ile çevrili Bağcılar ilçesi 22 km2 alana kuruludur.

Bağcılar ilçesinin yol dokusu, İstanbul’un yol dokusu ile bütünlük arz etmektedir. Doğu – Batı yönünde uzanan E – 80 (TEM) oto yolu ve D – 100 otoyolları ekspres yol bağlantısı iledir. En önemli kuzey – güney ikinci ana ulaşım Mahmutbey asfaltıdır. Günümüzde 2554 Cadde ve Sokağın hemen hepsinde yaya kaldırımı mevcuttur, yollar asfalt ve kilittaşı kaplama olarak yapılmıştır. Yapılan kavşak ve yol genişletme ve iyileştirme çalışmaları ile kent içi ulaşımda olumsuzlukları ortadan kaldırılmıştır. İstanbul’ un merkez ve diğer ilçeleriyle ulaşımında İETT ve Halk Otobüsleri yanında, minibüsler ile toplu taşıma hizmeti yürütülmektedir.

Bağcılar, İstanbul’un hızla gelişen bir ilçesidir. TÜİK tarafından yapılan Adrese Dayalı Nüfus Sayımına göre 2009 nüfusu 724.268’dir. Bağcılar, nüfus olarak İstanbul’un en büyük ilçesi durumundadır. İlçemizde eğitim çağındaki nüfus sayısı 145.000 olup, İlçe nüfusunun 1/5’ini öğrenciler oluşturmaktadır. Ayrıca Mahmutbey MİA (Merkez iş alanı) Bölgesinin ticari yapılaşmasının tamamlanması halinde nüfus yoğunluğunun çok daha büyük boyuta ulaşacağı açıktır.

İstanbul’ un en önemli ticaret ve sanayi merkezlerinden biri olan Bağcılar İlçesi’ nde günümüzde iplik dokuma, gıda, taş ve toprak, metal ve basın sanayi çeşitlenmesi, küçük – büyük atelyeler, ticarethaneler ile ticaret merkezleri bulunmaktadır.Bugün bu sektörlerde toplam 52,750 işletme faaliyet göstermektedir. Bu Bağcılarda bulunan bina bağımsız bölüm sayısının 1/3 üne denk bir orandır. Ülkenin büyük basın kuruluşlarından Hürriyet, Milliyet, Meydan, Dünya, Akit ve Yeni Asya gazeteleri matbaa ve yönetim merkezleri Bağcılar İlçesi’ ndedir. Son yirmi yıla kadar % 72′ si kültüre elverişli tarım alanı olan Bağcılar İlçesinde günümüzde tarım alanları, mera ve otlakların yapılaşmaya bağlı olarak yok olması nedeni ile hiç kalmamıştır.

İlçede son 5 yılda yapılan okullarla beraber eğitim kurumlarının sayısı 75’e ulaşmıştır. Belediye, eğitime verdiği büyük destekle, 6 okulu kendi imkânlarıyla, 7 okulu da hayırsever işadamlarının katkısıyla yapmıştır. Belediye olarak hedef, en fazla 30 kişilik sınıflarda eğitim görülmesini sağlamaktır. Ayrıca, öğrencilerin teknolojinin imkânlarından da yararlanması için ilçedeki bütün okulların her sınıfına bilgisayar ve projeksiyon makinesi hediye etmiştir. İlçenin 22 mahallesi bulunmaktadır ve her mahallede Mahalle Konakları açılarak bir gelenek tekrar hayata geçirilmiştir. Mahalle konaklarında muhtarlık, kütüphane, spor salonu ve bir kısmında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Meslek Kursları (İSMEK) ve bir kısmında da sağlık ocakları bulunmaktadır. Mahalle konaklarından isteyen herkes ücretsiz olarak yararlanmaktadır.

Yıllara Göre Bağcılar Nüfusu:
(2000) 558.435
(1997) 487.896
(1990) 291.457
(1985) 203.175

Bağcılar Belediyesi:
Belediye Başkanı: Lokman Çağırıcı
Adres: Güneşli Mahallesi Kirazlı Caddesi No:1 34200 Bağcılar İstanbul
Telefon: 0212 410 06 00
Faks: 0212 410 06 75
Web Site: www.bagcilar.bel.tr
E-mail: bagcilar@bagcilar.bel.tr

Bağcılar Kaymakamlığı:
Kaymakam: Veysel Yurdakul
Adres: Sancaktepe Mahallesi İstanbul Caddesi No:3 Bağcılar İstanbul
Telefon: 0212 433 41 76
Faks: 0212 433 41 78
Web Site: http://www.bagcilar.gov.tr
E-mail: bagcilar@istanbul.gov.tr

Enter your keyword